Teoriakoe­harjoittelu

Teoriakoeharjoittelu, joka vastaa Traficomin virallista teoriakoetta.

Teoriakoeharjoittelu ajokorttiin!

Teoriakoeharjoittelu sisältää kaiken mitä tarvitset teoriakokeen läpäisyyyn.

Tehtävät sisältävät kuvalliset tilanneharjoitukset, sanalliset teoriakysymykset ja liikennemerkit.

Ohjelma toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Harjoitteluohjelma toimii vastaavalla tavalla kuin virallinen Traficomin teoriakoe.

Lisää ajokorttiluokkaasi vastaava tuote ostoskoriin, maksa ja aloita harjoittelu heti! Hinta sisältää 12 kuukauden käyttöoikeuden.


Teoriakokeeseen valmistautuminen

Teoriakokeen läpäiseminen edellyttää hyvää harjoitteluohjelmaa ja riittävän määrän harjoittelua ennen kuljettajantutkinnon teoriakoetta. Ohjelma kertoo harjoittelun edetessä milloin olet valmis teoriakokeeseen. Suurin osa harjoitusohjelman käyttäjistä läpäisee oikean teoriakokeen ensimmäisellä yrittämällä. Virallisen teoriakokeen hinta Ajovarmalla on 40€, joka on lähes tuplahinta harjoitusohjelmaan nähden. Jokainen kokeen uusinta maksaa siis 40€, joten veikkaamaan ei kannata lähteä. 

Kun olet valmis teoriakokeeseen, varaa aika Ajovarman nettisivuilta ajovarma.fi tai puhelimella 075 323 9999


Varmista osaamisesi ja turvallinen ajoneuvon käyttö, sekä liikkuminen

Pelkkä tutkintoon harjoittelu ei anna riittävästi tietoa oikeasta ajoneuvon käytöstä, liikenneturvallisuudesta ja ajamisen suunnitelmallisuudesta. Vahva suosituksemme on hankkia ajokorttiluokkakohtaista oppimateriaalia ja opetella ajoneuvon kuljettamiseen liittyvät asiat perusteellisesti. Tutustuthan tuotteisiimme tarkemmin. 

Selaa tuotteita


Uusi teoriakokeen verkkovalmennus! 

Suosittelemme teoriakoeharjoittelun yhteyteen myös uutta 1,5 tunnin pituista verkkovalmennusta! Saatavana toistaiseksi vain Suomenkielisenä.


Valitse ajokorttiluokkasi mukaan:

Ohjelma toimii suomen, ruotsin englannin ja venäjän kielellä. Voit valita haluamasi kielivaihtoehdon kirjautumisen jälkeen.