Курс по легковым автомобилям онлайн

Нажмите на изображение, чтобы открыть книгу. Загрузка займет 10 секунд.

[vc_snc embed_type=”_blank” item_id=”32″ item_name=”УЧЕБНИК ПО ВОЖДЕНИЮ – xapi” button=”image” button_image=”https://www.liikenneopetus.fi/wp-content/uploads/2023/12/B-kirja-small.png” href=”https://www.liikenneopetus.fi/wp-content/uploads/uncanny-snc/32/res/index.html”]
 

Passenger car course online

Welcome to the passenger car online course!

The purpose of this course is to guide its readers as clearly as possible to driving a car and obtaining a driver’s license.
The learning material contains illustrative snapshots and educational videos. After each topic, there are review questions to reinforce learning.

The last update was made on 12/2023.

Perävaunukurssi

Perävaunukurssi

Tervetuloa perävaunuluokkia käsittelevälle verkkokurssille!

Tämän kurssin tarkoituksena on evästää lukijansa mahdollisimman selkeästi henkilö- ja pakettiautoilla vedettävien perävaunujen maailmaan.
Kurssilla käsitellään ajokorttiluokkia, ajoneuvoyhdistelmiä, yhdistelmien massoja, kytkentöjä, kuormaamista ja ajamista ajoneuvoyhdistelmällä.

Henkilö- tai pakettiauton ja perävaunun yhdistelmiin liittyviä määräyksiä voi olla hankala muistaa tai ymmärtää ja siksi erityisesti nämä asiat ovat käsitelty tällä kurssilla perusteellisesti.
Kurssista on siis hyötyä, vaikka et edes olisi ajamassa BE-korttia tai sellainen olisi jo hankittuna.

Tämä kurssi on luotu 1.6.2020 tapahtuneen tieliikennelain uudistuksen jälkeen ja kurssilla on huomioitu voimassa oleva lainsäädäntö.

Henkilöautokurssi

Tervetuloa henkilöauton verkkokurssille!

Tämän kurssin tarkoituksena on evästää mahdollisimman selkeästi henkilöautolla ajamiseen ja ajokortin suorittamiseen.
Oppimateriaali sisältää havainnollisia tilannekuvia ja opetusvideoita. Jokaisen aiheen jälkeen on kertauskysymyksiä, jotka auttavat oppimista. 

Viimeisin päivitys on tehty 23.11.2023.

Voit myös kuunnella kurssin sisältöä äänikirjana klikkamalla alla olevaa kuvaa.

[vc_snc embed_type=”_blank” item_id=”31″ item_name=”Autokoulun oppikirja – äänikirja” button=”image” button_image=”https://www.liikenneopetus.fi/wp-content/uploads/2023/11/aanikirja-kansi-FI_400x250.png” href=”https://www.liikenneopetus.fi/wp-content/uploads/uncanny-snc/31/res/index.html”]

Turvassa tiellä

Turvassa tiellä opetusmateriaali

Turvassa tiellä kouluttajamateriaalin käyttö on sallittu vain kirjautuneille TT-kouluttajille.