AM121-luokan oppimateriaalit yhdestä osoitteesta

Löydät kaikki meiltä saatavana olevat autokoulun oppimateriaalit mopoautokorttia varten tältä sivulta.

Mopo- ja mopoautokirja

Mopo- ja mopoautokirja on Autokoululiiton virallinen painettu kirja (AM120 ja AM121) ajokorttiluokkiin. Kirja sisältää 1.6.2020 tapahtuneet sääntömuutokset ja uudet liikennemerkit selityksineen. Kirjassa kerrotaan moposta ja mopoautosta, ennakoinnista, riskeistä ja niiden välttämisestä, ajoneuvon hallinnasta, ajovarusteista, liikennesäännöistä ja risteysajosta. Oppikirja toimii tehokkaana itseopiskelun työkaluna matkalla vastuulliseksi kuljettajaksi.

Verkkokurssit ja valmennukset

Mopo- ja mopoauton verkkokurssi

Erittäin kattava, mopo- ja mopoautokurssi verkossa (AM120/121) ajokorttiluokkiin. (12 kk:n käyttöoikeus)

Oppimateriaali etenee selkeästi havainnollisin kuvin ja videoin. Voit edetä haluamassasi järjestyksessä ja merkitä opiskellut asiat ja  katsotut videot suoritetuiksi. Opintojen etenemistä voit seurata havainnollisin mittarein. Sisältää autokoulun mopo- ja mopoautokirjan sähköisenä.

Teoriakokeen verkkovalmennus

Näin valmistaudut teoriakokeen kuvakokeeseen

Teoriakokeen verkkovalmennus auttaa sinua valmistautumaan teoriakokeeseen harjoittelussa, sekä valmistautumisessa varsinaiseen teoriakokeeseen. Suosittelemme ostamaan tämän verkkovalmennuksen ajokorttiluokkakohtaisen teoriakoeharjoittelun kanssa.

Saat käyttöoikeuden 12 kuukaudeksi ja voit aloittaa heti!

Ajokortin teoriakoeharjoitus

Teoriakokeen läpäiseminen edellyttää hyvää harjoitteluohjelmaa ja riittävän määrän harjoittelua ennen kuljettajantutkinnon teoriakoetta. Ohjelma kertoo harjoittelun edetessä milloin olet valmis teoriakokeeseen. Suurin osa harjoitusohjelman käyttäjistä läpäisee oikean teoriakokeen ensimmäisellä yrittämällä.

  • Tehtävät sisältävät kuvalliset tilanneharjoitukset ja sanalliset teoriakysymykset.
  • Ohjelma toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Harjoittelu vastaa uusinta Traficomin teoriakoetta.

Saat ohjelman käyttöoikeuden 12 kuukaudeksi ja voit aloittaa harjoittelun heti!