A1-, A2- ja A-luokan oppimateriaalit yhdestä osoitteesta

Löydät kaikki meiltä saatavana olevat autokoulun oppimateriaalit moottoripyöräkorttia varten tältä sivulta.

Moottoripyöräkirja

Moottoripyöräkirja on taas edeltäjäänsä parempi. Autokoululiiton virallinen moottoripyöräkirja sisältää kaiken oleellisen tiedon motoristin perustaidoista ja on siten ensiarvoisen tärkeä työkalu moottoripyöräkorttia suoritettaessa tai harrastusta aloitettaessa. Opittavat asiat ovat yksinkertaisessa ja selkeässä muodossa, jotta kirjaa on mukava lukea ja lukija ymmärtää myös tekniset asiat. Oppikirja toimii tehokkaana itseopiskelun työkaluna matkalla motoristiksi.

Verkkokurssit ja valmennukset

 

Moottoripyöräkurssi verkossa

Erittäin kattava, Autokoulun moottoripyöräkurssi verkossa (A1-, A2- ja A-) ajokorttiluokkaan. Oppimateriaali etenee selkeästi havainnollisin kuvin ja videoin. Sisältää autokoulun moottoripyöräkirjan sähköisenä.

Teoriakokeen verkkovalmennus

Teoriakokeen verkkovalmennus auttaa sinua valmistautumaan teoriakokeen kuvakokeeseen, sekä valmistautumisessa varsinaiseen teoriakokeeseen. Suosittelemme ostamaan tämän verkkovalmennuksen ajokorttiluokkakohtaisen teoriakoeharjoittelun kanssa.

Ajokortin teoriakoeharjoitus

Teoriakokeen läpäiseminen edellyttää hyvää harjoitteluohjelmaa ja riittävän määrän harjoittelua ennen kuljettajantutkinnon teoriakoetta. Ohjelma kertoo harjoittelun edetessä milloin olet valmis teoriakokeeseen. Suurin osa harjoitusohjelman käyttäjistä läpäisee oikean teoriakokeen ensimmäisellä yrittämällä.

  • Tehtävät sisältävät kuvalliset tilanneharjoitukset ja sanalliset teoriakysymykset.
  • Ohjelma toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Harjoittelu vastaa uusinta Traficomin teoriakoetta.

Saat ohjelman käyttöoikeuden 12 kuukaudeksi ja voit aloittaa harjoittelun heti!