Traktorikortti

Laadukas verkko-opetusmateriaali moottorikelkka- ja traktoriluokkaan.

Traktorikortti oikeuttaa ajamaan myös moottorikelkkaa

Valitse opetukseen Suomen kattavin opetusmateriaali, joka sisältää traktorin ajokortin lisäksi tietoa myös moottorikelkalla ajamisesta

Oppimateriaalimme sisältävät valintasi mukaan:

  • Autokoulun moottorikelkka- ja traktorikurssi verkossa (T) ajokorttiluokkaan. (12 kk:n käyttöoikeus).

    Oppimateriaali etenee selkeästi havainnollisin kuvin ja videoin. Voit edetä haluamassasi järjestyksessä ja merkitä opiskellut asiat ja katsotut videot suoritetuiksi. Opintojen etenemistä voit seurata havainnollisin mittarein. Sisältää autokoulun moottorikelkka- ja traktorikirjan eKirjana. Uuden tieliikennelain mukaiset liikennemerkit!

  • Suomen suosituin teoriakoeharjoittelu, joka vastaa Traficomin virallista teoriakoetta. Ostamalla tuotteen saat heti 6 kuukauden käyttöoikeuden teoriakoeharjoitteluun.

 


  • Autokoululiiton virallinen moottorikelkka- ja traktorikirja (T) ajokorttiluokkaan kotiin toimitettuna. Paras oppikirja ajokorttia suorittavalle!

 


 

TRAKTORIN AJOKORTIN HANKKIMINEN

Traktorin ajamista varten tarvitset T-luokan ajokortin. Se oikeuttaa ajamaan myös moottorikelkkaa. T-luokan ajokortin voit saada aikaisintaan 15-vuotiaana.
Traktorikortti suoritetaan seuraavasti:

Hae ajokorttilupa traktorikorttia varten ja suorita T-luokan teoriakoe Ajovarman palvelupisteessä.

  1. Varaa etukäteen aika ajokortti- ja lupapalveluihin valtakunnallisesta palvelunumerosta 075 323 9999 tai Ajovarman verkkosivuilta.
  2. Varaa aika T-luokan kuljettajantutkinnon teoriakokeeseen Ajovarmaan.

Huom! Jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia, sinun pitää käydä 4 tunnin ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS).