Autokoulun oppikirjat yhdestä osoitteesta

Löydät kaikki saatavana olevat autokoulun oppikirjat yhdestä osoitteesta. Lisää haluamasi oppikirjat ostoskoriin ja valitse kassalla lopullinen tilausmäärä. Maksutapana on monipuoliset verkkomaksut. Yritys- ja oppilaitosasiakkaille luodaan yritystili, jossa maksutapana myös lasku.

Painettu fyysinen oppikirja voi auttaa keskittymään ja syventymään asiasisältöön paremmin. Kirjaan voi tehdä paremmin myös omia muistiinpanoja opeteltavasta aiheesta. Kaikki oppikirjat sisältävät oleellisimmat tiedot ajokorttiluokkakohtaisesti, sekä käytännönläheistä tietoa ajoneuvon käytöstä ja turvallisen ajamisen perusedellytyksistä. Oppikirjat ovat Suomen Autokoululiiton virallisia oppikirjoja, jotka käytössä hyvin varustetuissa Autokoululiiton jäsenkouluissa painettuina ja/tai sähköisinä.

Autokoulun oppikirja

Autokoulun oppikirja sisältää oleelliset tiedot kuljettajan perustaidoista ja sopii erinomaisesti henkilöauton ajokorttia suorittavalle asiakkaalle. Asiat on pyritty tiivistämään yksinkertaiseen ja selkeään muotoon, jotta kirja on mielekäs luettava ja oppilas omaksuu opittavat asiat. Oppikirja toimii tehokkaana itseopiskelun työkaluna matkalla vastuulliseksi kuljettajaksi.

Autokoulun moottoripyöräkirja

Autokoulun moottoripyöräkirja antaa lukijalleen tärkeää tietoa moottoripyöräopetuksesta ja moottoripyöräilystä. Kirjan sisältö ja kokonaisuus on 160 sivua täyttä asiaa.

Autokoulun moottorikelkka- ja traktorikirja

Tiivis tietopaketti soveltuu hyvin itseopiskelumateriaaliksi T-luokan ajokorttia suorittaville. 

Autokoulun perävaunukirja

Autokoulun perävaunukirja sisältää kaiken oleellisen tiedon B-, B96- ja BE-luokkaan kuuluvien perävaunujen kuljettamisesta. Perävaunukirjassa käsitellään ajokorttiluokkia, ajoneuvoyhdistelmiä, yhdistelmien massoja, kytkentöjä, kuormaamista ja ajamista ajoneuvoyhdistelmällä ja se soveltuu erinomaisesti B-, B96- ja BE-luokan perävaunuja käsittelevään opetukseen.

Henkilö- tai pakettiauton ja perävaunun yhdistelmiin liittyviä määräyksiä voi olla hankala muistaa tai ymmärtää ja siksi erityisesti nämä asiat ovat käsitelty tässä kirjassa perusteellisesti.

Autokoulun C1- ja C1E kirja

Autokoulun C1- ja C1E-kirja sisältää kattavat perustiedot C1-, C1E-luokkaan kuuluvien ajoneuvojen ja ajoneuvoyhdistelmien kuljettamisesta. Kirjassa käsitellään ajokorttiluokkia, ajoneuvoyhdistelmiä, yhdistelmien massoja, kytkentöjä, kuormaamista, ammattipäteyysvaatimuksia ja ajamista ajoneuvoyhdistelmällä. Kirja soveltuu erinomaisesti C1-, C1E-luokan perävaunuja käsittelevään opetukseen ja itseopiskeluun.

Autokoulun C- ja CE kirja ja ammattipätevyys

Autokoulun C- ja CE-kirja ja ammattipätevyys sisältää kattavat perustiedot C-, CE-luokkaan kuuluvien ajoneuvojen ja ajoneuvoyhdistelmien kuljettamisesta. Kirjassa käsitellään ajokorttiluokkia, ajoneuvoyhdistelmiä, yhdistelmien massoja, kytkentöjä, kuormaamista, kuljetusyrittäjyyttä, ammattipäteyysvaatimuksia ja ajamista ajoneuvoyhdistelmällä. Kirja soveltuu erinomaisesti C-, CE-luokan opetukseen ja itseopiskeluun.