Verkkokurssit itseopiskeluun

Kurssit etenevät selkeästi ja sisältävät havainnollisia tilannekuvia ja opetusvideoita. Jokaisen aiheen jälkeen on kertauskysymyksiä, jotka vahvistavat oppimista.  Voit edetä haluamassasi järjestyksessä ja merkitä jo opiskellut asiat ja opetusvideot suoritetuiksi. Opintojen etenemistä voit seurata havainnollisin mittarein.

Ostamalla tuotteen saat verkkokurssin käyttöoikeuden vuodeksi ja voit aloittaa heti!

Henkilöauton verkkokurssi

Erittäin kattava henkilöauton verkkokurssi, etenee selkeästi ja sisältää havainnollisia tilannekuvia ja opetusvideoita. Jokaisen aiheen jälkeen on kertauskysymyksiä, jotka vahvistavat oppimista.

  • Verkkokurssin aiheet ovat ryhmiteltynä selkeästi alkaen ajamisen alkeista vaativimpiin tilanteisiin
  • 200 monivalintatehtävää ryhmiteltynä aihealueittain. Tehtävän jälkeen näet testituloksen ja vastaukset
  • 50 opetusvideota
  • Autokoululiiton virallinen sähköinen oppikirja

Mopo- ja mopoauton verkkokurssi

Erittäin kattava, mopo- ja mopoautokurssi verkossa (AM120/121) ajokorttiluokkiin. Oppimateriaali etenee selkeästi havainnollisin kuvin ja videoin. Voit edetä haluamassasi järjestyksessä ja merkitä opiskellut asiat ja katsotut videot suoritetuiksi. Opintojen etenemistä voit seurata havainnollisin mittarein.

Moottorikelkka- ja traktorikurssi verkossa

Erittäin kattava, Autokoulun Moottorikelkka- ja traktorikurssi verkossa (T) ajokorttiluokkaan. Oppimateriaali etenee selkeästi havainnollisin kuvin ja videoin. Voit edetä haluamassasi järjestyksessä ja merkitä opiskellut asiat ja katsotut videot suoritetuiksi. Opintojen etenemistä voit seurata havainnollisin mittarein. Sisältää autokoulun moottorikelkka- ja traktorikirjan sähköisenä.

Moottoripyöräkurssi verkossa

Erittäin kattava, Autokoulun moottoripyöräkurssi verkossa (A) ajokorttiluokkaan. Kurssi etenee selkeästi havainnollisin kuvin ja videoin.

Perävaunukurssi verkossa

Autokoulun perävaunukurssi on lähinnä BE-ajokorttia suorittavalle, mutta soveltuu hyvin perävaunun vetämistä aloitteleville kuljettajille. Oppimateriaali etenee selkeästi havainnollisin kuvin ja videoin. Sisältää myös autokoulun perävaunukirjan sähköisenä.

Opetuslupaopettajan sähköinen käsikirja

Opetuslupaopettajan sähköinen käsikirja (B) ajokorttiluokkaan.

Käsikirja etenee selkeästi ja sisältää havainnollisia tilannekuvia ja videoita. Käsikirja on käytettävissäsi 12 kuukauden ajan ja toimii hyvänä apuvälineenä suoritettaessa ajokortti opetusluvalla.

  • Käsikirjassa keskitytään konkreettisiin ohjeisiin ajo-opetuksen toteuttamiseksi
  • Sisältää paljon videoita, joita voit hyödyntää ajo-opetuksessa

Teoria- ja ajokokeen verkkovalmennukset

Näin valmistaudut teoria- ja ajokokeeseen. Verkkovalmennus (B) ajokorttiluokkaan.

  • Teoriakokeen verkkovalmennus kestää yhden tunnin, jossa keskitytään teoriakokeeseen harjoitteluun ja varsinaisen teoriakokeen suorittamiseen.
  • Ajokokeen verkkovalmennus kestää noin tunnin, jossa keskitytään ajokokeeseen valmistautumiseen ja kokeen suorittamiseen. Saat paljon konkreettisia ohjeita ja valmennusta ajokokeeseen!