BE-luokan oppimateriaalit yhdestä osoitteesta

Löydät kaikki meiltä saatavana olevat autokoulun oppimateriaalit BE-luokan ajokorttia varten tältä sivulta.

Autokoulun perävaunukirja

Autokoulun perävaunukirja on Autokoululiiton hyväksymä kirja, joka sisältää kaiken oleellisen tiedon B-, B96- ja BE-luokkaan kuuluvien perävaunujen kuljettamisesta. Perävaunukirjassa käsitellään ajokorttiluokkia, ajoneuvoyhdistelmiä, yhdistelmien massoja, kytkentöjä, kuormaamista ja ajamista ajoneuvoyhdistelmällä ja se soveltuu erinomaisesti B-, B96- ja BE-luokan perävaunuja käsittelevään opetukseen. Henkilö- tai pakettiauton ja perävaunun yhdistelmiin liittyviä määräyksiä voi olla hankala muistaa tai ymmärtää ja siksi erityisesti nämä asiat ovat käsitelty tässä kirjassa perusteellisesti.

Verkkokurssit ja valmennukset

Perävaunukurssi verkossa

Autokoulun perävaunukurssi on lähinnä BE-ajokorttia suorittavalle, mutta soveltuu hyvin perävaunun vetämistä aloitteleville kuljettajille. Oppimateriaali etenee selkeästi havainnollisin kuvin ja videoin. Sisältää myös autokoulun perävaunukirjan sähköisenä. (12 kk:n käyttöoikeus)

Teoriakokeen verkkovalmennus

Teoriakokeen verkkovalmennus auttaa sinua valmistautumaan teoriakokeen kuvakokeeseen, sekä valmistautumisessa varsinaiseen teoriakokeeseen. Suosittelemme ostamaan tämän verkkovalmennuksen ajokorttiluokkakohtaisen teoriakoeharjoittelun kanssa. (12 kk:n käyttöoikeus)

Ajokortin teoriakoeharjoitus

Teoriakokeen läpäiseminen edellyttää hyvää harjoitteluohjelmaa ja riittävän määrän harjoittelua ennen kuljettajantutkinnon teoriakoetta. Ohjelma kertoo harjoittelun edetessä milloin olet valmis teoriakokeeseen. Suurin osa harjoitusohjelman käyttäjistä läpäisee oikean teoriakokeen ensimmäisellä yrittämällä.

  • Tehtävät sisältävät kuvalliset tilanneharjoitukset ja sanalliset teoriakysymykset.
  • Ohjelma toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Harjoittelu vastaa uusinta Traficomin teoriakoetta.

Saat ohjelman käyttöoikeuden 12 kuukaudeksi ja voit aloittaa harjoittelun heti!